Gotowanie na parze

Z piekarnikiem parowym z łatwością przygotujesz nie tylko zdrowe, ale i smaczne posiłki.Potrawy gotowane na parze zachowują naturalny smak, aromat, konsystencję, a zwłaszcza witaminy i minerały.Jest to najzdrowsza metoda gotowania, bez zbędnego użycia tłuszczów.Zapachy nie mieszają się, dzięki czemu można jednocześnie przygotować kilka rodzajów potraw.Możesz bardzo łatwo, szybko i zdrowo przygotować swoje ulubione słodkie lub […]

Z piekarnikiem parowym z łatwością przygotujesz nie tylko zdrowe, ale i smaczne posiłki.
Potrawy gotowane na parze zachowują naturalny smak, aromat, konsystencję, a zwłaszcza witaminy i minerały.
Jest to najzdrowsza metoda gotowania, bez zbędnego użycia tłuszczów.
Zapachy nie mieszają się, dzięki czemu można jednocześnie przygotować kilka rodzajów potraw.
Możesz bardzo łatwo, szybko i zdrowo przygotować swoje ulubione słodkie lub pikantne potrawy.