
HoriZone
Modułowa przestrzeń do gotowania o wymiarach 40 cm x 23 cm jest najbardziej wszechstronną strefą gotowania na rynku.Płyta HoriZone może być używana jako jedno duże pole grzejne lub jako dwa niezależne pola grzejne. Technologia umożliwia: przygotowywanie posiłków w dużych pojemnikach, przygotowanie posiłków w kilku mniejszych pojemnikach o tej samej pojemności, elastyczność, zwinność i szybkość dla […]
Modułowa przestrzeń do gotowania o wymiarach 40 cm x 23 cm jest najbardziej wszechstronną strefą gotowania na rynku.
Płyta HoriZone może być używana jako jedno duże pole grzejne lub jako dwa niezależne pola grzejne.
Technologia umożliwia:
- przygotowywanie posiłków w dużych pojemnikach,
- przygotowanie posiłków w kilku mniejszych pojemnikach o tej samej pojemności,
- elastyczność, zwinność i szybkość dla doskonałych rezultatów,
- 6 dławików z ogniwami ferrytowymi dla doskonałego pokrycia powierzchni gotowania.