
Dziewięć w pełni zautomatyzowanych programów pieczenia (Pizza, Stek wołowy krwisty, Średnia wołowina, Gotowe, Pieczeń wieprzowa, Kurczak, Ryba, Ciasto wytrawne, Ciasto). Piekarnik oblicza parametry pieczenia (temperatura, czas i sposób pieczenia) na podstawie wybranego rodzaju żywności i wartości odczytanej z czujnika wilgotności. AUTOCOOK to unikalna opatentowana technologia, która mierząc wilgotność za pomocą dokładnego czujnika i danych z […]
Dziewięć w pełni zautomatyzowanych programów pieczenia (Pizza, Stek wołowy krwisty, Średnia wołowina, Gotowe, Pieczeń wieprzowa, Kurczak, Ryba, Ciasto wytrawne, Ciasto).
Piekarnik oblicza parametry pieczenia (temperatura, czas i sposób pieczenia) na podstawie wybranego rodzaju żywności i wartości odczytanej z czujnika wilgotności.
AUTOCOOK to unikalna opatentowana technologia, która mierząc wilgotność za pomocą dokładnego czujnika i danych z ponad 3000 wypieków testowych, ustawia niezależnie 4 parametry:
- tryb pieczenia
- idealna temperatura
- zaleca wybór odpowiedniej półki w piekarniku
- określa czas gotowania z dokładnością do minuty.
Wszystko to dzięki czujnikowi, który analizuje ilość wody w przygotowywanej żywności.